Performanca e plotë e Arilenës në Moskë

Performanca e plotë e Arilenës në Moskë

Arilena Ara ka arritur të përfaqësojë denjësisht Shqipërinë në Moskë të Rusisë.

Ajo performoi hitet e saj në gjuhën shqipe dhe disa covers tjerë në anglisht pa asnjë problem në kryeqytetin rus.

Poashtu, në festivalin Evropa Plus, përveç Arilenës, morën pjesë edhe Dua Lipa dhe Bebe Rexha.

Më poshtë mund të shihni performancën e plotë të Arilenës në festivalin Evropa Plus, që u mbajt në Moskë të Rusisë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *