Program unik: STUDIME TË SPECIALIZUARA – KRIMINALITETI KOMPJUTERIK!

Program unik: STUDIME TË SPECIALIZUARA – KRIMINALITETI KOMPJUTERIK!

Univerziteti i Evropës Juglindore gjithnjë ka ditur të krijoj programe unike të cilat do e avancojnë dhe pajisin me njohuritë e nevojshme studentët që ndjekin leksionet pranë këtij Universiteti.

Kësaj here Fakulteti Juridik pranë UEJL, vjen me një program unik për Studime të specializuara në degën e Kriminalitetit kompjuterik.

Meqe aplikimet janë të hapura, gjithë të interesuarit mund të aplikojnë në faqen zyrtare të Universitetit www.seeu.edu.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *