Shoqërohuni me ushtrinë amerikane dhe të RM-së në Strugë!

Shoqërohuni me ushtrinë amerikane dhe të RM-së në Strugë!

Ambasada Amerikane organizon takim të qytetarëve me ushtarët e Ushtrisë amerikane.

Në eventin e tyre të krijuar në rrjete sociale ata shkruajnë:

“A jeni gati për t’u njohur me ushtrinë amerikane? Të premten, më 4 gusht, ushtarët amerikanë dhe ushtarakë të Republikës së Maqedonisë do të jenë në Strugë për të prezantuar automjetet e tyre speciale dhe pajisjet interesante. Ejani të shihni këto automjete dhe pajisje të afërt dhe bisedoni me ushtarët personalisht!”

Për më tepër informata klikoni këtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *