Përse disa studentë dështojnë? Psikologia përgjigjet! (VIDEO)

Përse disa studentë dështojnë? Psikologia përgjigjet! (VIDEO)

Shumë herë dëgjojmë se si disa studentë janë duke përparuar dhe duke shkëlqyer në fushat që studiojnë, ndërkaq ka të tjerë që nuk arrijnë t’ia dalin sepse thjesht nuk kanë gjetur formulën e suksesit.

Por, cili është sekreti i suksesit? A janë librat, inteligjenca apo pasioni?

Psikologjia Angela Lee Duckworth, e sqron më së miri se cilët janë faktorët që ndikojnë në situatat e lartpërmendura që po i shqetësojnë të rinjtë dhe jo vetëm….

 

Why Some Students Fail And Other Students Succeed

Angela Lee Duckworth, a teacher turned psychologist, reveals what factor determines whether a student will succeed or fail.Read: http://www.illumeably.com/2017/07/27/success-vs-failure/Credit: TED

Posted by Illumeably on Thursday, 27 July 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *