Sheqeri energji për trurin tonë

Sheqeri energji për trurin tonë

Kur fëmijët shkojnë në shkollë pa mos ngrënë mëngjes, kanë probleme për t’u  koncentruar në mësime.

 

Në farmaci disa këshillojnë per të blerë pije me proteina. Por meqë kjo nuk është zgjidhja e duhur, duhet shmangur, pasi që përmbajn shumë vitamina dhe minerale të cilat janë një dozë e lartë për fëmijet.

Varianta natyrore për mëngjes  është qumësht me banane. E përshtatshme  ështe poashtu edhe qumësht me cokollatë.

Sheqeri është dhe mbetet energjia kryesore për trurin  tonë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *