Çfarë të vishni kur jeni vonë për në punë

Çfarë të vishni kur jeni vonë për në punë

Shumicës prej nesh ju ndodh që të zgjohen vonë në mëngjes edhe të panikohen pasi janë vonë për punë. Por një stres tjetër që na mundon kur zgjohemi vonë, është çfarë të veshim pasi nuk kemi kohë për t’u menduar gjatë?

Nëse jeni një njeri jokorrekt, që gjithmonë jeni vonë, ne ju sugjerojmë që t’i përgatisni rrobat që do vishni të nesërmen që në darkë, dhe ta shijoni gjumin e mëngjesit.

Sugjerimi i dytë është një këmishë e bardhë nëse jeni vonë, pasi është e kombinueshme më çdo gjë.

Një fustan i gjatë gjithashtu mund të jetë zgjidhja për ju, pasi po të rrini duke u menduar gjatë shefi mund t’ju tërheqë vërejtje.

\revistaclass

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *