Kanye West pati probleme mendore nga marijuana

Kanye West pati probleme mendore nga marijuana

Çështja me kompaninë e sigurimeve të turit të Kanye West ka nxjerrë detaje të reja lidhur me shëndetin mendor të reperit një vit më parë.

Kompania “Lloyd’s of London” thotë se marijuana mund të ketë shkaktuar problemin mendor vitin e kaluar. Reperi ka paditur kompaninë e sigurimit se ka refuzuar ti paguajë atij dëmin pasi u detyrua të anulojë koncertet në nëntor.

Sipas dokumenteve ligjore të Lloyd’s marijuana ka shkaktuar këtë problem, në një përpjekje për të zhvlerësuar kërkesën e Kanye-s, sipas The Sun.

40-vjeçari ka kërkuar një dëmshpërblim prej 10 milionë lekësh, duke thënë se kompania nuk ia ka paguar ende dhe që sipas tij, as nuk ka treguar shenja se do të paguajë. /TCH/

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *