Kjo është dita e shënuar e gushtit, ja çfarë do të ndodhë për herë të parë që nga viti 1918

Kjo është dita e shënuar e gushtit, ja çfarë do të ndodhë për herë të parë që nga viti 1918

21 gushti 2017 do të jetë dita e shënuar kur do të ndodhë eklipi që do të mbulojë tërësisht diellin.

Ky eklips ndodh për herë të parë që nga viti 1918.
Hëna do të zhvendoset pas Diellit dhe sipërfaqja e Tokës do të zhytet në hije të plotë për disa minuta. Eklipsi do të mund të shihet në të gjitha shtetet e botës, por më i dukshëm do të jetë në Amerikë. Mendohet se do të zgjasë 1 orë e 40 minuta.

Teoritë konspirative që qarkullojnë në lidhje me këtë eklips nuk janë të pakta. Mendohet se kjo datë do të shënojë nisjen e një apokalipsi dhe fundin e botës, duke sjellë kështu një shkatërrim 7-vjeçar.
Sipas teorive, njerëzimi do të përfshihet nga luftërat dhe kaosi kozmik. /lexo-al/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *