Libri i Hillary Clinton shënon rekord qysh në ditën e parë

Libri i Hillary Clinton shënon rekord qysh në ditën e parë

Libri që mban rekordin më të madh për shitje është ai i Hillary Clinton me autobiografi “Histori e përjetuar”.

Në ditën e parë të hedhjes në treg të këtij libri në qeshorin e vitit 2003 u shitën për një ditë (rekord) 200. 000 ekzemplarë të tij.

Ky libër është gjithashtu kronika e historisë së jetesës me Bill Clintonin, një aventurë tridhjetë vjeçare mes dashurisë dhe politikës.

Kjo lidhje i mbijetoi tradhtisë personale, hetimeve të pafundme me të cilat janë përballur çifti Clinton.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *