Kështu ndodh edhe me yjet e showbizit. Edhe personazhet e famshme kanë të preferuarat e tyre, për në tapetin e kuq dhe bëhet fjalë pikërisht për këpucët e famshme Louboutin! Ky brand i mirënjohur ka bërë që yjet të krijojnë varësi e adhurim ndaj tyre. Ka një model të cilin e kanë të gjitha vajzat e skenës, është modeli “So Kate”, të zeza, (e zeza nuk gabon kurrë) nude nga brenda e me pjesën e poshtme të kuqe. Ja Vip-at në paraqitjet e tyre me stiletto-t me takën 12 cm, shfletoni galerinë!

\revistabordo