Rekomandohet të mos vizitohet Vodno gjatë natës

Rekomandohet të mos vizitohet Vodno gjatë natës

‘NP Parqet dhe gjelbërimi’- Shkup dërgon apel për të shmangur vizitat gjatë natës në parkun Vodno për shkak të rrezikut për zjarr.

‘Apelojmë deri te qytetarët, që për shkak të temperaturave të larta në ditët në vijim dhe nga rreziku i lartë për paraqitje të zjarreve të shmangin vizitat gjatë natës në parkun Vodno. Njëkohësisht, bëjmë lutje për kujdes, mos hudhni mbeturina cigaresh, mos bëni skarë në vende të hapura dhe shmanguni të gjitha veprimeve që mund të jenë shkaktarë të fillimit të zjarrit në park’, thuhet në deklaratën e NP ‘Parqet dhe gjelbërimi’- Shkup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *