Restriksione të ujit të pijeshëm në Tetovë

Restriksione të ujit të pijeshëm në Tetovë

Sot nga Ndërmarja Publike Komunale lajmërojnë për restriksione të ujit të pijeshëm.

“Me qëllim të furnizimit të barabartë me ujë për pije për të gjithë qytetarët në të gjitha lagjet e qytetit, Ju informojmë se NPK Tetova nga sot (03.08.2017) do të filloj me restrikcion prej disa orës edhe atë nga 00:30 deri në orën 03.00 të mëngjesit. Shkak i restrikcionit është mungesa e sasisë si dhe keqpërdorimi i ujit për pije nga ana e qytetarëve. 
Sasia e ujit për pije momentalisht është rreth 340 l/s.
Duke marrë parasysh temperaturat e larta që regjistrohen ditëve të fundit në Tetovë, NPK “Tetova” Tetovë iu bën apel qytetarëve që në mënyrë racionale të bëjnë shfrytëzimin e ujit të pijshëm, sepse vetëm kështu nuk do të paraqiten mungesa të sasisë së ujit në lagjet e epërme të qytetit.
NPK “TETOVA” Tetovë u bën thirrje qytetarëve që të denoncojnë raste të shpërdorimit të ujit dhe të njoftojnë kur kanë probleme me furnizimin me ujë për pije.
Me respekt
NPK TETOVA Tetovë”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *