T’iu ndihmojmë shpendëve në këto ditë të nxehta vere!

T’iu ndihmojmë shpendëve në këto ditë të nxehta vere!

Organizat Natura 2000 MK, ju bën apel gjithë qytetarëve të Maqedonisë, që përgjat këtyre ditëve të nxehta verore, t’u ndihmojnë zogjve dhe shpendëve tjerë që të kenë qasje më të lehtë tek uji.

Meterologot gjatë ditëve në vijim kanë paraparë valë të nxehta, prandaj pak nga kujdesi jonë duhet të kushtojmë edhe për mirëqenjen e shpendëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *