Imazhi i parë që shihni në këtë foto zbulon frikën tuaj më të madhe

Imazhi i parë që shihni në këtë foto zbulon frikën tuaj më të madhe

A e dini se cila është frika juaj e fshehur e nënvetëdijes suaj?

A jeni të ndërgjegjshëm për objektet, kafshët apo situatat që ju ngjallin frikë? Thellë në nëndërgjegjie ju keni të rrënjosur një frikë që do e zbuloni tani

Çfarë dalloni së pari?
Thika
Frika juaj e nënndërgjegjeshme është një sëmundje të pashërueshme. Keni frikë se vuani nga një sëmundje, për të cilën nuk keni dijeni.

Shumëkëmbëshi
Frika juaj e nënndërgjegjeshme janë fantazmat, frikë e njohur si phasmophobia. Keni frikë se përndiqeni nga shpirtrat dhe e vuani këtë frikë në mënyrë të pavullnetshme.

Flutura
Frika juaj e nënndërgjegjeshme është tradhtia. Ndoshta keni përjetuar shumë lëndime, jeni përballur me refuzime dhe në nënvetëdije, kjo është gjëja që ju tremb mësë shumti.

Molla
Keni frikë nga vdekja, por nëse mendoni nga vdekja juaj, gaboni! Keni frikë nga vdekja e të dashurve tuaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *