OHRID SUMMER CAMP 2017 ju mirëpret!

OHRID SUMMER CAMP 2017 ju mirëpret!

Për gjithë adhuruesit e muzikës vjen këtë verë OHRID SUMMER CAMP 2017.

Këtë vitë kampi do të realizohet nga 4 deri 14 gusht, në Ohër.

Ky është një realizim i Jeunesses Musicales Macedonia në bashkëpunim me Kriterium Music, për organizimin e Orëve master ndërkombëtare të muzikës në violinë, violë, muzika kamertale dhe pijano, e ligjeruar nga virtuozi Emilio Percan. Do të ketë muzikë, ushtrime të shumta, shoqërime, ushtrime…

Për më tepër informata klikoni këtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *