I adhuronit? Rikthehen në modë… vathët rrathë

I adhuronit? Rikthehen në modë… vathët rrathë

Nëse në vitet ’90-2000 ju vajza pëlqenit vathët rrathë, kemi një lajm të mirë për ju. Ata janë rikthyer sërish në modë.

Shpresojmë që keni ruajtuar një palë të tillë nga ato vite, pasi tani mund t’ju duhen. Si çdo gjë e atyre viteve, për sa i përket modës është rikthyer edhe një herë në tendencë, vathët rrathë janë e radhës.

Yjet e njohur botërorë, i kanë risjellë edhe një hërë në modë, dhe me siguri shumë shpejt edhe vajzat që pëlqejnë modën do vazhdojnë t’i mbajnë sërish.

Bella Hadid, Hailey Baldwin, Emily Ratajkowski janë disa nga yjet që frymëzohen nga moda e viteve ’90-të.

\class.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *