Pozitë e hapur punësimi për rekrutues!

Pozitë e hapur punësimi për rekrutues!

Sourcico MK do e zgjëroj ekipin e saj – edhe ju mund te beheni pjese e ekipit te tyre te rektutimit i cili do te marre pjese ne procesin gjitheperfshires te rekrutimit te talenteve te rinj, perzgjedhjes dhe intervistimit per pune.

Ata kerkojne nje rekrutues me aftesi te shkelqyeshme te kumunikimit, komunikim fluent te gjuhes angleze dhe pervoje te patjetersueshme ne industrine e IT-se.

Per te aplikuar dergoni CV-ne tuaj ne adresen: jobs@sourcico.com, gjithe kandidatet relevant do te jene te kontaktuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *