Dino Merlin do performoj në Maqedoni

Dino Merlin do performoj në Maqedoni

Dino Merlin, do të performoj gjatë ditës së diell (13 gusht 2017) në Strumicë.

Turneja “Hotel Nacional” zyrtarisht do të vij edhe në sheshin “Goce Dellçev” në përmbyllje të festivalit Stumica OPEN.

Turneja botërore “Hotel Nacional” filloi pas publikimit të albumit me të njejtin titull në vitin 2014 dhe deri më tani ka udhëtuar rreth 70 qytete ku kan marrë pjesë më tepër se gjys milion vizitues.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *