Ka 7 lloje puthjesh dhe secila prej tyre ka një kuptim të fshehur

Ka 7 lloje puthjesh dhe secila prej tyre ka një kuptim të fshehur

Njerëzit nuk e puthin njeri-tjetrin pa ndonjë lloj kuptimi apo synimi. Më poshtë po iu rendisim 7 llojet e puthjeve dhe kuptimin e tyre. Nëse dini çfarë kuptimi kanë puthjet, ju mund t’i kushtoni vëmendje shenjave të fshehura të romancës dhe të mësoni më shumë për atë që ju intereson.

Puthja në faqe: Nëse dikush ju puth në faqe në fund të një takimi, kjo do të thotë që personi me të cilin keni qenë i ka pëlqyer shoqëria juaj . Në këtë rast, nëse jeni një burrë, një grua do t’ju tregojë interes për këtë lloj puthje duke e përkulur fytyrën e saj drejt teje. Nëse dikush vendos duart rreth qafës ose mbi shpatullat tuaja, tregon shfaqje dashurie, shkruan shije.al.

Puthja në vesh: konsiderohet si një gjest seksual, sepse veshët janë pjesë shumë e ndjeshme e trupit të rezervuar për partnerët intim. Miqtë nuk e puthin veshët e njëri-tjetrit, kështu që nëse personi të puth atje,  kjo do të thotë se ata janë të tërhequr nga ju.

Puthja eskimeze: nëse nuk e dini, fërkimi i hundës me një person tjetër quhet një puthje eskimeze dhe nuk është një gjest miqësor, por tregon një dashuri serioze. Ky veprim tregon se dikush është tërhequr nga ju . Partnerët afatgjatë e bëjnë këtë shpesh në mënyrë që të tregojnë dashurinë e tyre.

Puthja franceze: është një nga gjestet më seksuale të mundshme që ju rezervoni për njerëzit që ju tërheqin. Ju nuk duhet të nxitoni, ndiqni gradualisht sinjalet e partnerit tuaj.

Puthje te balli : nëse  do e  marrësh këtë lloj puthjeje në kohë ankthi nga një mik që po përpiqet të të ngushëllojë , kjo do të thotë se tërheqja po zhvillohet në një nivel më të thellë.  Ky akt i veçantë tregon se ofruesi i puthjes ndjen një nivel të caktuar të mbrojtjes mbi ju dhe kujdeset thellë për ju.

Puthje surprizë: nëse dikush ju puth në befasi, kjo do të thotë se ata janë të kënaqur me ju. Një puthje e befasishme nënkupton një shpërthim spontan të dashurisë .

Puthja  e Lehtë dhe e Zgjatur: përkundër puthjes franceze që tregon një tërheqje të fortë, kjo puthje tregon dashamirësi të ëmbël dhe të butë. Nëse partneri juaj ju puth në këtë mënyrë, kjo do të thotë se ata janë të kujdesshëm për të marrë kohën tuaj, ju bëjnë të ndiheni të dashur dhe shprehin dashamirësinë e tyre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *