K’tu Fest e sjell Kësulkuqen nga Tirana në Strugë

K’tu Fest e sjell Kësulkuqen nga Tirana në Strugë

K’tu Fest Junior nesër në orën 11 paradite, fton të gjithë spektatorët e vegjël të ndjekin shfaqen “Kësulkuqja”.

Teatri i Kukullave të Tiranës është në Strugë, dhe ju pret nesër në teatrin Poshka për të ndjekur një nga shfaqet më të famshme për fëmijë në të gjithë botën! Dhe mbi të gjitha hyrja është falas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *