Eurovia Tetovë ka këto vende të lira punësimi

Eurovia Tetovë ka këto vende të lira punësimi

Kompania e ndërtimit Eurovia SHPKNJP, me traditë shumëvjeçare në ndërtim, për shkak të zgjërimit të kapaciteteve të punës, ka nevojë për mjeshtër të përgjithshëm të ndërtimit, me dhe pa përvojë pune:
– Murator
– Mjeshtër për kallëpim
– Mjeshtër për armirim
Për aplikim kontaktoni në nr e tel: 00389 44 350 991 / 00389 70 335 268

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *