Çfarë i ndodh trupit po të pini ujë në mëngjes?

Çfarë i ndodh trupit po të pini ujë në mëngjes?

Shumica e femrave të botës i bëjnë shpesh pyetjen vetes se çfarë bëjnë femrat japoneze, të cilat kanë një lëkurë të lëmuar dhe të shkëlqyeshme?

Sekreti i bukurisë së këtyre femrave qëndronte tek kura e mëposhtme, ato pinin çdo ditë me stomakun e tyre esëll nga një gotë ujë.

Prandaj për të mësuar më shumë rreth këtij sekreti të bukurisë së tyre lexoni këtë artikull se çfarë të ndihmon nëse përdorë këtë metodë:

1) Ndiheni më të freskët dhe më të shëndetshme

2) Përmirësim i metabolizmit

3) Ndihmon për të humbur peshë

4) Lëkura me anë të kësaj metode përmirësohet

5) Përmirëson rënien dhe dendësinë e flokëve

6) Redukton sëmundjet

Si mund të veprojmë për të ndjekur metodën e mësipërme:

• Duhet të konsumohen 4 gota ujë menjëherë pas zgjimit para larjes së dhëmbëve me stomakun tuaj bosh. Nëse e keni të vështirë për të konsumuar 4 gota ujë mund të filloni me një dhe më pas ta rrisni dozën.

• Nuk duhet të konsumoni asgjë për 45 minutat në vazhdim

• Pas 45 minutash ju mund të hani dhe të pini normalisht

• Mos hani dhe mos pini asgjë pasi konsumoni vaktet e mëngjesit, drekës dhe darkës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *