Heidi Klum sjell koleksionin e parë të modës me Lidl!

Heidi Klum sjell koleksionin e parë të modës me Lidl!

Kishit menduar ndonjëherë se supermarketi Lidl do të kishte lidhje me botën e modës? Ishte një surprizë e vërtetë e cila do të realizohet në muajin shtator!

Ky është koleksioni i parë i veshjeve firmato që do të prezantojë Lidl. Në datën 7 shtator, me rastin e javës së modës në Nju Jork koleksioni  do të prezantohet për herë të parë përmes një ylli të botës së modës, supermodeles gjermane Heidi Klum! Kjo linjë veshjesh do të mbajë emrin “Esmara nga Heidi Klum” dhe ky bashkëpunim mendohet të lançohet në një shfaqje madhështore “Heidi Klum & The City”.

Pussybow blouse in off-white from Esmara by Heidi Klum

Business Blue Pants from Esmara by Heidi Klum.

Leather jacket in cognac from Esmara by Heidi Klum

Casual white leather shoes with leopard print from

\usatoday

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *