Lufta e të bukurave, cilat janë princeshat dhe zonjat e para më me stil në Lindjen e Mesme

Lufta e të bukurave, cilat janë princeshat dhe zonjat e para më me stil në Lindjen e Mesme

Historia mes Lindjes së Mesme dhe Perëndimit i ngjan një deti të trazuar, i cili herë përplaset me forcë pas një shkëmbi e herë është i qetë dhe i brishtë. Ndasitë gjeografike, kulturore dhe qasjet e ndryshme fetare kanë ndikuar që Lindja e Mesme të mbetet shpeshherë e paeksploruar dhe mistike në sytë e shumë njerëzve. Në artikullin e sotëm do t’ju sjellim të bukurën femërore nepërmjet një fotogalerie ku do të njiheni me klasin dhe sharmin e Zonjave të para dhe princeshave më të fuqishme të botës arabe, të cilat në vërtetojnë se pas një burri të suksesshëm qëndron gjithmonë një grua.

1.Deena Abdulaziz al Saud-Princesha e Arabisë Saudite

dena

1.Deena Abdulaziz al Saud-Princesha e Arabisë Saudite

rania

3.Ameera Al-Taweel -Princesha e Arabisë Saudite

aamerah

4.Mozah Bint Nasser-Gruaja e Emirit të Katarit

kingja

5.Lalla Salma-Mbretëresha e Marokut

maroku

\living.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *