Alexa Chung, një emër i njohur i modës britanike e me një stil unik në veshje, mund të themi se është vërtetë një vajzë me fat!

Fanset e saj më të mëdha janë dy motra me shumë shije e vizion, Maria dhe Beatriz Valdovin të cilat kanë krijuar një llogari në Instagram që prej vitit 2015-të me emër @ArtLexaChung në të cilin kanë postuar foto të mrekullueshme ku paralelizojnë veshjet e blogeres me kryevepra të rëndësishme të historisë së artit. Alexa i adhuron veprat e artit dhe është njëkohësisht fanse e çmendur e dy motrave.

Nga Modigliani tek Picasso dhe artistë të tjerë të mirënjohur të viteve ‘800-900, ju ftojmë të shijoni këto foto në galeri!