Ofertë për vullnetarë!

Ofertë për vullnetarë!

”Shërbimi Vullnetar Europjan” EVS, j’u ndihmon njerëve të ri për të udhëtuar jashtë vendit dhe për të qenë pjesë e projekteve.

Mundësia për EVS, do mbahet në Kroaci, zgjat 10 muaj (1 tetor 2017 – 1 gusht 2018).

Nga Maqedonia do merr pjesë vetem një vullnetar. Harxhimet e ushqimit, qëndrimit, transportit mbulohen nga projekti.

Për më shumë informata klikoni këtu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *