Kelly Rowland flet për fëmijët e Beyonce-s

Kelly Rowland flet për fëmijët e Beyonce-s

Kelly Rowland së bashku me Beyonce-n kanë qenë pjesë e grupit të famshëm Destiny’s Child, mirëpo edhe nga ndarja e grupit, afërsia e tyre nuk ka ndaluar.

Së fundmi, Kelly ka folur për binjakët e mikes së saj më të mirë Beyonce!

Këngëtarja 36-vjeçare ka shpjeguar kohëve të fundit se shumë nga miqtë e saj po e shtojnë familjen e e tyre.

“Gjithkush ka fëmijë ose është në pritje. Është një kohë vërtetë e mirë ne jetën tonë si miq dhe jemi duke u rritur së bashku”, tha Kelly për Weekly.

Ajo shtoi se “askush” në familjen e Carter nuk ka nevojë për këshilla prindërore, por të dashurat e saj janë gjithmonë duke ndarë këshilla me njëra-tjetrën.

“Të gjitha vajzat e mia janë shumë të zgjuara. Më dhanë këshilla të mëdha. Të gjithë ne rrokullisim në këshillë”, shpjegoi Kelly.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *