Ekskluzive: Shkëndija fillon stërvitjet në stadionin e San Siros!

Ekskluzive: Shkëndija fillon stërvitjet në stadionin e San Siros!

Ekskluzive: Shkëndija fillon stërvitjet në stadionin e San Siros, nesër është dita e madhe.

Traineri Qatip Osmani në pyetjen e gazetares italiane lidhur me përballjen me gjigantin italian, u deklarua: “Milanit nuk ia kemi frikën, por padyshim kemi respekt të madh për ta!” 

Nesë në ora 20:45 zemra dhe sytë e shqiptarëve do jenë të drejtuara drejt stadiumit të San Siros, kurse redaksia jonë, nga sot ju sjell foto ekskluzive të trajnimit të trimave në fushën e blertë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *