VIDEO/ Mercedesi i pavdekshëm, shikoni si vihet në punë ky model i vjetër i braktisur

VIDEO/ Mercedesi i pavdekshëm, shikoni si vihet në punë ky model i vjetër i braktisur

Kompania Mercedes është ndër kompanitë që prodhon vetura që njihen sidomos për qëndrueshmëri.

Dhe për ta dëshmuar këtë, vjen një shembull nga Estonia, i cili tregon për një rast të një Mercedesi të vjetër.

Mercedesi, i cili edhe pse për një kohë të gjatë kishte qëndruar i pa lëvizur, me pak intervenime është rikthyer në “jetë”.

Pamjet thuhet se tregojnë një Mercedes, i cili veçse kishte të kaluara rreth 372 mijë kilometra dhe i cili kishte qëndruar në një fushë për mëse 9 vjet i pa lëvizur. /javanews/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *