Konkurs: Dizajnusi më i mirë i jastëqeve

Konkurs: Dizajnusi më i mirë i jastëqeve

House of 1000 Designers ka shpallur konkus, ato janë në kërkim në dizajnuesit të jastëqeve të buta dhe dekorative të cilat do e “freskojnë” pamjen e sofave dhe njëkohësisht do ju mundësojnë reharti të jashtëzakonshme.

Afati i fundit për aplikim: 1 tetor 2017

Çmimi: 300 euro dhe të drejtat e autorit.

Për më tepër informata, klikoni këtu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *