Si të dukeni më të gjata?

Si të dukeni më të gjata?

Do të donit të dukeshit të paktën disa centimetra më të gjata? Në fakt ka disa zgjidhje praktike që lidhen me mënyrën e veshjes.

Vishni pantallona me shtratin lart

Këto lloj pantallonash do ua tregojnë këmbët me të gjata dhe më të holla.

Zgjidhni ngjyra të errëta

Ngjyrat e errëta do ju tregojnë më të dobëta dhe paksa më të gjata. Duke i zgjedhur edhe këpucët njësoj si veshja do jepni idenë e një vajze më të gjatë.

Vishni këpucë në harmoni me veshjet

Zgjidhni këpucë të së njëjtës ngjyrë me getat dhe me ngjyra jo shume të ndezura (te zeza, blu, kafe apo gri të errët).

Mbani gjithmonë taka

Takat e larta gjithmonë do ju tregojnë më të gjata. Nëse lodheni me takat e holla, zgjidhni një palë këpucë ortopedike.

Mbajeni trupin drejt

Edhe kur eci, edhe kur qëndroni ulur mbajeni gjithmonë trupin drejt. Ne te kundërt do dukeni edhe më e shkurtër nga sa jeni.

Zgjidhni veshje me vija vertikale

Vijat vertikale do ju bëjnë te dukeni më të gjata, ndërsa ato horizontalet më të shkurtra dhe më të shëndosha.

Tentoni të vishni dekolte

Thuhet shpesh se dekoltetë e hapura krijojnë idenë e një personi më të gjatë.

Zgjidhni çantën dhe aksesoret e duhur

Sa me te mëdha të jenë aksesoret dhe çanta aq më të shkurtra do të dukeni ju. Zgjidhni bizhuteri fine dhe çanta të vogla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *