Në gusht dominon ngjyra e portokalltë: Kështu bëjnë femrat që kanë stil! (Foto)

Në gusht dominon ngjyra e portokalltë: Kështu bëjnë femrat që kanë stil! (Foto)

Uniforma e burgut më nuk është e rezervuar vetëm për të burgosurit, së paku nëse pyesni damat e famshme të botës të cilat adhurojnë modën!

Pistat e modës dhe rrugët janë të stërmbushura me femrat të veshura me rroba ngjyrë të portokalltë, e cila pothuajse brenda natës është bërë hit mode në muajin gusht.

Tani çdo gjë është e portokalltë nga rrobat e banjës, fustanet e shkurtra dhe të gjata deri te tutat dhe manteli, transmeton Telegrafi.

Në galerinë nën këtë tekst shikoni se si damat të cilat kanë stil veshin rroba ngjyrë të portokalltë!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *