Si ta lidhni kravatën në formën e njohur ‘gjysmë Windsor’

Si ta lidhni kravatën në formën e njohur ‘gjysmë Windsor’

Forma e nyjës ‘gjysmë Windsor’ është në formë trekëndëshi – e trashë, por jo aq e trashë sa forma origjinale Windsor.

Kjo formë e lidhjes së kravatës duket mirë në pothuajse çdo këmishë dhe përdoret nga një numër i madh i xhentëlmenëve që duan ta impresionojnë dikë.

Më poshtë, e keni një video e cila jua demonstron hap pas hapi se si ta lidhni nyjën ‘gjysmë Windsor’./shoushqip/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *