Zbuloni efektin e mjaltit tek të sëmurët me diabet!

Zbuloni efektin e mjaltit tek të sëmurët me diabet!

Doni të dini cilat janë efektet e mjaltit tek të sëmurët me diabet? Ja, mund t’i zbuloni që tani!

Në popullatë qarkullon rëndom mendimi se mjalti i bën mirë diabetit, por si një produkt super i koncentruar, sigurisht që ne nuk e rekomandojmë pasi nuk ka asnjë efekt pozitiv nga ana e trajtesës së diabetit.

Megjithatë, jo të gjithë llojet e mjaltit kanë të njëjtin efekt apo përqindje sheqeri. Për shembull, mjalti i gështenjës, maresë, dëllinjës, akacias etj, që janë pak të hidhur dhe kanë përqindje më të ulët sheqeri, edhe mund të përdoren nga pak, por që parimisht më e mira për këta pacientë do të ishte që të mos e konsumojnë fare, pasi vetëm e përkeqëson sëmundjen duke rritur nivelin e sheqerit në gjak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *