50 hijet e së kuqes, trendi më i bukur i vjeshtës, ja si ta arrini këtë ngjyrë

50 hijet e së kuqes, trendi më i bukur i vjeshtës, ja si ta arrini këtë ngjyrë

Në rast se keni mbetur tek tredi i së verdhës, ka ardhur koha të mësoni rreth ngjyrave të reja protagoniste të vitit 2017 ! Kafja e hirtë është njëra . Nuanca e hirtë është ngjyra protagoniste e këtij sezoni !

Duket se hijëzimet e bjondes po zbehhen gjithnjë e më shumë e vajzat po fiksohen gjithnjë e më shumë pas ombreve të hirta.
Kjo ngjyrë është më pranë natyrales dhe nuk i dëmton flokët sa mund t’i dëmtojë platini.
Mrekullisht këto nuanca duket se i shkojnë çdo tonalitetit të lëkurës, falë përzierjes së ngjyrave të ngrohta me ato të ftohta.

6e8886ed279a598b65e5d54336f2169a

2c0fb8138d5fdd092d611550f5ffa269

Ndërkaq nuancat e së kuqes janë gjithashtu shumë të pëlqyera. Duket se kjo e fundit u shkon tonaliteteve të çelta të fytyrës !
E përzierë me nuanca të ndryshme të bluse,kuqes se gjakut apo të  zezës ju do të arrini ngjyra të ndryshme !

a8c24888ea40167fc6421b3fead0440d

8a040ec4a2e6d6bb15c539bda19fbb64

12d21d20d234d1a92ef63228b750e580

8403bae5980acb5427f002182bffcbea

\living.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *