Simone Biles në lidhje dashurie

Simone Biles në lidhje dashurie

Simone Biles ka një të dashur të ri në jetën e saj!

Gjimnastja 20-vjeçare shfrytëzoi Instagramin për të zbuluar për herë të parë, të dashurin e saj, Stacey Ervin!

“Gjithmonë buzëqesh me ty”, ka shkruar Simone nën një fotografi të çiftit.

Në fillim të këtij viti, 20-vjeçarja zbuloi se ajo kurrë nuk kishte të dashur dhe nuk kishte pasur as lidhje të shkurtra sepse ajo gjithmonë e vinte gjimnastikën në vend të parë.  /prive.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *