Hashtags i bëjnë 10 vjet që nga fillimi i përdorimit

Hashtags i bëjnë 10 vjet që nga fillimi i përdorimit

Thurjet, apo hashtags siç njihen në origjinal i kanë mbushur 10 vjet që nga fillimi i parë i përdorimit të tyre.

Tani, 10 vite pas, hashtags kanë hyrë në përdorim masiv në rrjetet sociale, por mbase pak njerëz e dinë se si kanë filluar të përdoren ato.

Gjithçka filloi kur një person që merrej me teknologjinë ishte duke u menduar një mënyrë për të komunikuar më lehtë në Twitter.

Ende nuk dihet nëse personi që ka filluar t’i përdor ato mund të ketë parashikuar se hashtags do të jenë në fund të fundit kaq shumë popullor, ose se ato do të jenë pjesë përbërëse e shumë aplikacioneve të rrjeteve sociale, sikurse Instagram, Facebook dhe të tjerat. /Botasot/BonZo/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *