WhatsApp përditëson statuset me tekste shumëngjyrëshe

WhatsApp përditëson statuset me tekste shumëngjyrëshe

Statuset mund të përmbajnë edhe lidhje të jashtme. Veçoria është e disponueshme në iOS dhe Android që nga dita e sotme por edhe në ueb.

WhatsApp lansoi ditën e djeshme një përditësim të ri dedikuar statuseve, teksteve shumëngjyrëshe dhe sfondeve.

Tashmë kur përdoruesit kanë një status për të ndarë ato kanë opsionin për ta pajisur me një sfond apo fonte ndryshe.

Statuset mund të përmbajnë edhe lidhje të jashtme. Veçoria është e disponueshme në iOS dhe Android që nga dita e sotme por edhe në ueb.

Në terësi është një përditësim i domosdoshëm për të pasionuarit pas kamerave të telefonëve. Ajo është e ngjashme me funksionalitetet që solli Facebook për statuset e saj me tekst në vitin e kaluar. /Botasot/BonZo/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *