Yjet me koeficient të inteligjencës mbi mesataren

Yjet me koeficient të inteligjencës mbi mesataren

Disa të famshëm janë me të vërtetë gjeni. Nga Cindy Crawford Tek Quentin Tarantino, Natalie Portman, Nicole Kidman dhe Matt Demon, këtu janë yjet që kanë bërë rrugën e tyre në botën e filmit dhe të modës jo vetëm për bukurinë e tyre, por edhe për një IQ mbi mesataren.

Përveç që kanë gjene të mira, pamjen dhe talentin, ato gjithashtu kanë koeficientin e inteligjencës mbi mesatare. Edhe pse shumë mendojnë se me dukjen e bukur, inteligjenca superiore nuk shkon së bashku, këto të famshme kanë talentet e fshehura.

Disa prej tyre kanë arsimim mbresëlënës, dhe disa janë anëtarë të Mensa.

Nicole Kidman ka një IQ prej 132 pikësh.

Jodie Foster ka një IQ prej 132 pikësh.

Arnold Schwarzenegger ka një IQ prej 135 pikësh.

Emma Watson ka një IQ prej 138 pikësh.

Alicia Keys ka një IQ prej 140 pikësh.

Natalie Portman ka një IQ prej 140 pikësh.

Meryl Streep ka një IQ prej 143 pikësh.

David Duchovny ka një IQ prej 147 pikësh.

Aktorja Sharon Stone u pranua në Universitetin Edinboro kur ishte 15 vjeçe, kurse IQ e saj është 154.

Cindy Crowford ka një IQ prej 156 pikësh.

Ashton Kutcher ka një IQ prej 160 pikësh.

Matt Damon ka një IQ prej 160 pikësh.

Kolumbiania Shakira mburret me një IQ prej 160 pikësh.

Quentin Tarantino ka marrë 160 pikë e ‘ inteligjencës ‘.

Por, ai që ka një nga koeficientin intelektual më të lartë është pa dyshimRowan Atkinson: me një diplomë në inxhinieri elektrike dhe ka një IQ prej 173 pikësh./telegraf/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *