Me këtë truk 5-minutësh do t’i mbështillni dhuratat më mirë sesa në dyqane (Video)

Me këtë truk 5-minutësh do t’i mbështillni dhuratat më mirë sesa në dyqane (Video)

 

Për ta mbështjellë një dhuratë të përsosur, krejt çfarë ju nevojitet janë disa minuta kohë të lirë.

Përderisa mund të keni menduar se mbështjellja e dhuratave është një proces i vështirë dhe i pakapshëm, disa ekspertë e kanë krijuar një video ilustruese, ku mund të mësoni si ta mbështillni në formë të përsosur një dhuratë, transmeton Telegrafi.

Për këtë ju nevojiten:

– Ngjitës

– Letër me ngjyrë

– Fjongo e cila përshtatet me letrën

Për më shumë, shikojeni videon e mëposhtme. /Telegrafi/

How to wrap a gift

A cool gift wrapping idea. 󾔐

Опубліковано 5-Minute Crafts 6 червня 2016 р.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *