Samiti i Maqedonisë 2025

Samiti i Maqedonisë 2025

Samiti MACEDONIA2025 një platformë dinamike për të ndarë dituri rreth biznesit, lidershipit & inovacionit.

Samiti Maqedonia 2025 do to mbledh disa nga mendjet më të ndritura të biznesit, shkencës dhe tekonologjisë të cilët janë duke zbuluar, financuar ose implementuar inovacione të cilët i japin formë të tashmes drejt asaj që do donim ta shofim në të ardhmen.

Samiti do të zhvillohet në Shkup me 1 dhe 2 nëntor 2017. Biletat janë në shitje, mund ti gjeni duke klikuar këtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *