Tendencat e manikyrit në vjeshtë, këto janë nuancat më të parezistueshme

Tendencat e manikyrit në vjeshtë, këto janë nuancat më të parezistueshme

Tendencat e reja të artit të thonjve dhe idetë e stilistëve të propozuara nga Fashion

Month janë me të vërtetë argëtuese dhe shumë të veçanta. Por ndryshe nga sezonet e stinëve të tjera, trendet e vjeshtës kanë tërheqje nga ngjyrat e forta dhe një dominim te ngjyrat e ngrohta, nuancat neutrale e sidomos kombinimet e të dyjave.

Natyrisht, ju doni të vishni çfarë të doni gjatë gjithë sezonit. Dhe manikyri duhet të jetë i përshtatshëm me çdo veshje.

Dizajni këtë sezon është edhe më i guximshëm. Nuk gjen vetëm ngjyrat e tokës, neutrale, por më shumë kreativitet në duar.

Shikoni kolazhin e mëposhtëm dhe zgjidhni të preferuarin tuaj.

\revistaclass

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *