Marina dhe Gerti në altar!

Marina dhe Gerti në altar!

Çfarë dimë tjetër, është çasti emocionues i vajtjes së Marinës në altar. Ajo e ka humbur të atin kur ka qenë shumë e vogël dhe do të shkojë me djalin e tezes drejt Getit, nën vështrimet e emocionuara të të ftuarëve dhe shikimit të dashuruar të tij. Do të gjejë atje, në të majtë, si dëshmitare, por edhe si mbështetje, mbesën, Jorin. Marina do të veshë një fustan princeshash të punuar në atelienë Class nga një ekip mjeshtresh dhe qëndistaresh për një muaj me radhë…Ndësa Geti ia ka besuar markave ndërkombëtare veshjen e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *