Rihanna “zverdh” Nju Jorkun

Rihanna “zverdh” Nju Jorkun

Ishte një mbrëmje e rëndësishme dhe e veçantë për të, kur ajo prezantoi në javën e modës në Nju Jork linjet e vet të veshjeve dhe aksesorëve të tjerë.

E për këtë rast, Rihanna duhej të tërhiqte vëmendjen…dhe ja arriti qëllimit.

Këngëtarja 29-vjeçara, që gjatë verës është shoqëruar me biznesmenin arab, Hassan Jameel Hassan, shkëlqeu me një fustan të verdhë. /TCh/BonZo/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *