Samsung Galaxy Note 8 ‘torturohet brutalisht’ me një seri testesh

Samsung Galaxy Note 8 ‘torturohet brutalisht’ me një seri testesh

Samsung kohët e fundit debutoi me fabletin e ri dhe më të fundit, Galaxy Note 8. Tani kemi një video testimi të torturës brutale që është bërë mbi Note 8.

Video nga JerryRightEverything tregon se Note i ri 8 është vënë në një sërë testesh të ndryshme. Në video shihen testet e shumta për gërvishtje që bëhen mbi ekranin e Galaxy Note 8.

Fableti është gjithashtu testuar në një test të përkuljes. Note 8 shihet se i është nënshtruar edhe testit të djegies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *