Vende të lira pune në “Prestige Resort”

Vende të lira pune në “Prestige Resort”

“Prestige Resort” në Golem  kërkon të punësojë individë energjikë, të motivuar, me potencial e integritet të lartë

 

 Punësojmë në Golem:

 

Kuzhinier/Nd.Kuzhinier /Kamarier/Banakier/Recepsioniste/Pjatalarëse/Sanitare/ Elektricist/Hidraulik/Mirëmbajtës/Punonjës gjelbërimi/ .

 

Kandidatët duhet të plotësojnë kriteret si më poshtë:

 

Të kenë eksperiencë pune në të njëjtin pozicion;

Aftësi shumë të mira të punuarit në grup;

Të jenë korrekt, të besueshëm dhe bashkëpunues;

Aftësi shumë të mira komunikuese.

 

“Prestige Resort” në Golem mundëson kushte pune të shkëlqyera për të zhvilluar karrierën profesionale, si dhe paketë të kënaqshme pagese.

 

Nëse jeni të interesuar për këto pozicione, lutem dërgoni CV-në tuaj në: hr@ihb-group.com.al, duke specifikuar pozicionin per te cilin ju aplikoni ose telefononi në nr cel:0682036680.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *