Fotografi të çiltra, që tregojnë Marilyn Monroe-në që të gjithë duan të shohin

Fotografi të çiltra, që tregojnë Marilyn Monroe-në që të gjithë duan të shohin

Marilyn Monroe ishte një seks simbol, një perëndeshë, një ikonë. Ajo ishte e bukur, nuk ka dyshim për këtë. Në fund të fundit, ishte pamja e saj që e nxorri nga jeta e mjerë, anonime që bënte para se të bëhej e famshme.

Monroe kishte kaluar vitet e saj të fëmijërisë në jetimoret para se të martohej në moshën 16 vjeçare. Pak kohë më pas, Monroe (e njohur në atë kohë si Norma Jeane Mortenson) punonte në një fabrikë aviacioni, kur u pikas fotograf i ushtrisë David Conover, i lili ndodhej atje për të bërë fotografi të femrave në punë, për të rritur moralin në kohën e luftës. Ai u magjeps nga pamja ee Monroe dhe shumë shpejt, ajo filloi një karrierë të suksesshme si modele.

Më poshtë galeria me fotografitë e divës. 

 

/Insajderi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *