iPhone 8 edhe në ngjyrë të kuqe

iPhone 8 edhe në ngjyrë të kuqe

Të gjitha thashethemet rreth iPhone 8 deri më tani kanë treguar skicën e treshes së ngjyrave – Bardhë, Zi dhe të Artë – por tani një video e re tregon një njësi të re me një ngjyrë të kuqe të mbylltë.

Ky nuk do të jetë iPhone i parë i kuq por do të jetë hera e parë që Apple ofron një njësi të kuqe nga fillimi.

Kjo video është dërguar nga një burim i cili thotë se iPhone 8 i kuq u xhirua në Guangzhou në atë që duket të jetë një sallë ekspozimi për iPhone 8.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *