“Kur rrënjët janë të thella, nuk ka pse të kesh frikë nga era”.

“Kur rrënjët janë të thella, nuk ka pse të kesh frikë nga era”.

“Ankthi ynë nuk vjen ngaqë mendojmë për të adhmen, por ngaqë duam ta kontrollojmë atë”

Mos hiq dorë nga njeriu që po bëhesh.

Kur rrënjët janë të thella, nuk ka pse të kesh frikë nga era.

Njerëzit që shkëlqejnë nga brenda vetes, nuk kanë nevojë për dritat e skenës.

Nuk e ndryshon dot një njeri, që nuk sheh probleme në sjelljen e vet.

Ndershmëria nuk të sjell shumë miq, por gjithmonë do të të sjellë ata të duhurit.

Një prej ndëshkimeve kur refuzon të marrësh pjesë në politikë, është se përfundon duke u qeverisur nga inferiorë.

Nuk e influencon dot kurrë botën, duke qenë ekzaktësisht si ajo.

Mos harro se mësimet më të mëdha në jetë nxirren prej kohëve më të këqia dhe gabimeve më të mëdha.

“Logjika të shpie nga pika A në pikën B. Imagjinata të shpie ngado”.

Albert Einstein

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *