“Microsoft” ofron falas për publikun një koleksion prej 250 librash elektronikë

“Microsoft” ofron falas për publikun një koleksion prej 250 librash elektronikë

Microsof edhe sivjet do të ofrojë falas një koleksion të tërë librash elektronike – ebook – të cilët përmbajnë udhëzime për produkte si Windows, Windows Server, Microsoft Office, Exchange Server e shumë të tjera.

Drejtoria e shitjeve të kësaj kompanie të madhe ka njoftuar se kompania ofron shkarkimin e 250 librave elektronik që ju jeni të interesuar, transmeton rtv21.

Shkarkimet nuk janë të limituar dhe çdokush mund t’i shkarkojë të gjithë librat e listuar në websajte të kompanisë.

Microsoft çdo vit dhuron libra elektronike falas të produkteve dhe shërbimeve të kompanisë në atë që e quan Microsoft Ebook Giveaway. /RTV 21/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *